ZMAK HEROES 2016 official trailer

2016-11-27 02:43

Γεμάτο super ήρωες και πρωταγωνιστές του κινηματογράφου το επίσημο trailer του ZMAK HEROES. Και είναι λογικό, μια και μιλάμε για το event που θα διεξαχθεί μέσα στο AthensCon 2016.

TRAILER


Για πρώτη φορά στην ιστορία του το ΖΜΑΚ βγαίνει από την αρένα του και παρουσιάζεται σε έναν χώρο γεμάτο χιλιάδες βλέμματα. Στις 3&4 Δεκεμβρίου και στα πλαίσια της απόλυτης έκθεσης ποπ κουλτούρας, το AthensCon στο κλειστό του Tae Kwon Do στο Φάληρο, το ΖΜΑΚ θα βρεθεί δίπλα στους οπαδούς του και όχι μόνο, για δύο ολόκληρες ημέρες. Ενημερωθείτε εδώ για το πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων του κορυφαίου promotion pro-wrestling στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πατώντας εδώ.

Στο τέλος κάθε ημέρας όμως το “κερασάκι” θα μπαίνει στην τούρτα. Το ΖΜΑΚ HEROES είναι το επόμενο supershow του ΖΜΑΚ. Ένα event που θα “σπάσει” σε δύο μέρη, αποτελούμενο από 12 συνολικά ματς.

Το ΖΜΑΚ HEROES είναι μέρος της έκθεσης και δεν θα χρειαστεί extra εισιτήριο για την παρακολούθηση του. Η έκθεση AthensCon 2016 έχει γενική είσοδο 7 ευρώ/μέρα ή 10 ευρώ για όσους επιλέξουν να έρθουν και τις δύο ημέρες στο κλειστό του Tae Kwon Do και να απολαύσουν τα εκατοντάδες εκθέματα, τους διάσημους καλεσμένους και τις δεκάδες δραστηριότητες. Εισιτήρια εδώ.


 

                     Ακολουθήστε το ZMAK στα Social Media