ΟΔΗΓΟΣ ZMAK "PRIME ZONE 9"

2016-10-14 14:29

Με πέντε σπουδαία ματς συνεχίζεται η ξέφρενη φετινή πορεία του ΖΜΑΚ στο χώρο του pro-wrestling.

Στις 12 Νοεμβρίου (20:00) το promotion διεξάγει το έννατο μηνιαίο show του, ZMAK "Prime Zone 9" και ακριβώς 50 ημέρες πριν το ZMAK HEROES, οι αντιπαλότητες έχουν ξεφύγει.



 

Γόρδιος Δεσμός

Το main event θα είναι διπλό. Από τη μία ο "πόλεμος" της SWAT Family, που έφτασε στο... χτένι. Ο Ιορδάνης Σαββίδης και ο Τζίμης Κουμάντος, διεκδίκησαν ανεπιτυχώς δύο φορές τις ζώνες σαν ομάδα από τους Gemini και η αποτυχία τους, οδήγησε σε εμφύλιο και μάλιστα βίαιο. Οι δύο performers θα δεθούν με σχοινί 3 μέτρων μεταξύ τους και θα λύσουν τον οικογενειακό "Γόρδιο Δεσμό".

Polemination Secret Prize

Απο την άλλη το ZMAK ανακοίνωσε την επανεμφάνιση του Polemination match και το συνόδευσε από... secret prize. Εξι performers, ο καθένας για τον εαυτό του, θα διεκδικήσουν ένα τρόπαιο (συμβόλαιο, #contender ή κάτι άλλο), που θα γίνει γνωστό ένα λεπτό πριν το ματς. Θυμίζουμε πως όποιος δέχεται pin ή υποταγή, δένεται σε μία απο τις κολώνες του ring.

Lumberjack

Ο Γιάννης Χλωρός έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ZMAK ROYAL, αφού απέκλεισε τον ιπποκόμη του πρίγκηπα, Αλφρέδο. Αυτό εξόργισε τον Βίκτωρ Γ', που επιστρέφει από τη Ρουμανία για να βάλει τάξη, λίγο πριν διεκδικήσει τον τίτλο ΖΜΑΚ Championship από τον Χασάπη (που δεν διεκδίκησε λόγω τραυματισμού το καλοκαίρι).

Τέρμα τα παιχνίδια

Ο Σπύρος Λούης είχε στη φάκα ούτως ή άλλως τον νεαρό GameBoy, πλέον θέλει να τον κατασπαράξει, μετά τον αποκλεισμό του στο Royal match.

Πρώην σύντεκνοι

Ο Μανώλης Γαλυφιανάκης υπερασπιζόμενος την τιμή της Κρήτης ζήτησε από τον general manager Γιάννη Αφεντούλη (3B), αγώνα με τον Κωνσταντίνο Ασημένιο. Πρόκειται για το καλλιτεχνικό όνομα του Σήφη Στιβακτάκη, που άφησε τα βουνά του Ψηλορείτη για να γίνει λαϊκός τραγουδιστής. Ο Γαλυφιανάκης έπεσε απο τα σύννεφα όταν τον είδε στο ZMAK ROYAL και αμφότεροι έπεσαν ταυτόχρονα απο τα σχοινιά.

Το show θα διεξαχθεί 12 Νοεμβρίου (20:00) στην έδρα του ΖΜΑΚ, το Fighters Park (Π.Ράλλη 107) και το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ. Διαθέσιμες 130 θέσεις.

 

                     Ακολουθήστε το ZMAK στα Social Media